Lidhje

Zgjedhjet parlamentare në Kosovë


Në Kosovë 31 subjekte politike të të gjitha komuniteteve janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të tetë qershorit. Mes tyre janë edhe pesë subjekte politike serbe, përfshirë edhe nismën qytetare serbe e themeluar në vitin 2013 dhe e mbështetur nga Beogradi.

XS
SM
MD
LG