Lidhje

Media Arkivi

Shkaqet e migrimit nga Kosova


Një studim i kryer kohët e fundit nga Grupi për studime politike dhe juridike në Kosovë, vë në pah se përveç kushteve ekonomike, ndër shkaqet që ndikojnë në shtimin e numrit të migruesve drejt vendeve të Bashkimit Evropian janë edhe pakënaqësitë më zhvillimet politike në vend.

XS
SM
MD
LG