Lidhje

Kosova në ditën botërore të shëndetit


Dita botërore e shëndetit e gjen sistemin e shëndetësisë në Kosovë në gjendje ende të vështirë dhe më shumë sfida. Autoritetet thonë se po punojnë në përballjen me trashëgiminë e së kaluarës dhe reformën e këtij sistemi, i cili ende vuan nga mungesa e fondeve të mjaftueshme. Përveç, vështirësive në përkujdesjen ndaj qytetarëve, vështirësitë janë ende të mëdha edhe në trajtimin e punonjësve të shëndetësisë, që radhiten ne mesin e kategorive me gjendje jo të mirë materiale.

XS
SM
MD
LG