Lidhje

Kosova në negociatat Serbi-BE


Normalizimi i marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, është çështja e parë që është hapur në negociatat për anëtarësim të Serbisë në Bashkimin Evropian

XS
SM
MD
LG