Lidhje

Veriu pas përfundimit të mbikqyrjes së pavarësisë


Autoritetet thonë se janë duke përgatitur një plan për integrimin e veriut të Kosovës të banuar me shumicë serbe

Në Kosovë, autoritetet e pushtetit thonë se janë duke përgatitur një plan për integrimin e veriut të Kosovës të banuar me shumicë serbe, ku nuk njihen dhe nuk pranohen institucionet e Prishtinës.

Ndonëse Kosova shënoi përfundimin e mbikëqyrjes së pavarësisë, autoritetet thonë se veprimet në veri, nuk mund të funksionojnë pa bashkërendim me institucionet ndërkombëtare.

XS
SM
MD
LG