Lidhje

Parlamenti i Kosovës miraton strategjinë për privatizimin e Postës dhe Telekomit


Parlamenti i Kosovës miraton strategjinë për privatizimin e Postës dhe Telekomit

Në Prishtinë Parlamenti i Kosovës në orët e pasdites miratoi mes debatesh të rrepta strategjinë për privatizimin e Postës dhe telekomit të Kosovës. Qeveria e Kosovës ka vendosur të shesë rreth 70 për qind të aksioneve të Postës dhe telekomunikacionit për të siguruar kësisoj financimin e projekteve më të mëdha përfshirë edhe autostradën që lidh Kosovën me Shqipërinë.

XS
SM
MD
LG