Lidhje

Kosova përgatitet për fundin e mbikëqyrjes së pavarësisë


Të hënën ky proces pritet të përmbyllet edhe formalisht në ceremoni të veçanta

Kosova po bën përgatitjet e fundit para përfundimit të mbikëqyrjes ndërkombëtare të pavarësisë së saj. Të hënën ky proces pritet të përmbyllet edhe formalisht në ceremoni të veçanta, në të cilat do të marrin pjesë përfaqësues të shumë vendeve dhe mekanizmave ndërkombëtarë, përfshirë edhe autorin e planit për pavarësinë e Kosovës, Martti Ahtisaari. Por, përmbyllja e mbikëqyrjes, nuk shënon edhe zgjidhjen e çështjeve që ishin pjesë e këtij plani.

XS
SM
MD
LG