Lidhje

Kosovë: Gjendja e personave me nevoja te veçanta


Në Kosovë autoritetet vendase e ndërkombëtare dhe organizatat joqeveritare thanë se po hartojnë një strategji Kombëtare për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar për periudhën 2012 – 2021. Debatet rreth strategjisë kanë rihapur diskutimet për gjendjen e kësaj kategorie të popullsisë, që vlerësohet se është në situatë mjaft të rëndë.

XS
SM
MD
LG