Lidhje

Kosova pritet të fillojë bisedimet me Serbinë pa miratimin e parlamentit


Residents look out at the Atchafalaya River as floodwaters approach Melville, Louisiana May 15. Army engineers on Saturday opened a key spillway to allow the Mississippi River to flood thousands of homes and crops, but spare New Orleans and Baton Rouge. (
Residents look out at the Atchafalaya River as floodwaters approach Melville, Louisiana May 15. Army engineers on Saturday opened a key spillway to allow the Mississippi River to flood thousands of homes and crops, but spare New Orleans and Baton Rouge. (

Pasdita e sotme pritet të shënojë fillimin e bisedimeve ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit për zgjidhjen e çështjeve të interesit të përbashkët. Delegacioni i Prishtinës pritet të shkojë në takimin e parë pa miratimin e Parlamentit të Kosovës, i cili shtyu për të enjten debatin për një rezolutë në mbështetje të bisedimeve me Serbinë, të parat që kur Kosova shpalli pavarësinë e saj.

Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG