Lidhje

Parlamenti i Kosovës debaton ligje


Në Kosovë, parlamenti po përpiqet të përmbyllë ndryshimet ligjore të kushtëzuara nga marrëveshja për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë, e cila parasheh një shkallë të gjerë të autonomisë për komunat veriore të banuara me shumicë serbe. Ndryshimet synojnë lehtësimin e zbatimit të marrëveshjes, nga e cila varet edhe përparimi i Kosovës dhe Serbisë drejt integrimeve evropiane.
XS
SM
MD
LG