Lidhje

Marrëveshja Kosovë-Serbi sipas analistëve


Qeveritë e Kosovës dhe Serbisë besojnë se zbatimi i marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet tyre nuk do të hasë në shumë vështirësi dhe fundi i muajit të ardhshëm mund t’i afrojë të dyja palët me strukturat e Bashkimit Evropian.

Por, analistët dhe vëzhguesit e pavarur thonë se hollësitë e marrëveshjes, që ende janë të panjohura, mund të ndikojnë në zvarritjen, apo edhe shtyrjen e zbatimit të saj.

XS
SM
MD
LG