Lidhje

Diskutimet Kosovë-Serbi në Bruksel

  • Leonat Shehu

Grupet punuese të Kosovës dhe të Serbisë do të diskutojnë sot në Bruksel për zbatimin e marrëveshjes për normalizim të marrëdhënieve ndërmjet tyre, me theks të posaçëm në çështjen e zgjedhjeve për pushtetin komunal. Zyrtarët e Beogradit presin sqarime rreth përfshirjes se serbëve të Kosovës që jetojnë në Serbi në listën e votuesve për pjesëmarrje në zgjedhjet e tre nëntorit në të cilat për herë të parë do të përfshihen edhe komunat veriore të Kosovës.

XS
SM
MD
LG