Lidhje

Kosova shënon ditën e pavarësisë së Shteteve të Bashkuara


Kosova shënon ditën e pavarësisë së Shteteve të Bashkuara

Kosova po e shënon më veprimtari të ndryshme ditën e pavarësisë së Shteteve të Bashkuara. Udhëheqësit politikë të vendit, vlerësojnë mbështetjen amerikane në çdo hap të Kosovës drejt lirisë, pavarësisë dhe zhvillimit si vendimtare dhe të pazëvendësueshme.

XS
SM
MD
LG