Lidhje

Pasqyrë e ngjarjeve në Kosovë gjatë vitit 2012


Viti 2012 në Kosovë shënoi përfundimin e mbikëqyrjes ndërkombëtarë të pavarësisë së saj të shpallur në vitin 2008

Viti 2012 në Kosovë shënoi përfundimin e mbikëqyrjes ndërkombëtarë të pavarësisë së saj të shpallur në vitin 2008.

Viti u përshkua edhe me procesin e bisedimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet tyre, por edhe përballjes me sfidën më të madhe të saj që nga paslufta, çështjen e pazgjidhur të veriut të banuar me shumicë serbe Në vazhdim një pasqyrë e ngjarjeve kryesore të vitit 2012.
XS
SM
MD
LG