Lidhje

Kosovë: Analistët diskutojnë bllokimin e mallrave


Kosovë: Analistët diskutojnë bllokimin e mallrave
Kosovë: Analistët diskutojnë bllokimin e mallrave

Në Kosovë, autoritetet thanë se po mbikëqyrin zbatimin e vendimit për ndalimin e importeve nga Serbia, një vendim ky që nxiti reagime të shumta të Beogradit dhe serbëve të Kosovës. Analistët thonë ndërkaq se ky vendim ishte i pritshëm si kundërveprim ndaj bllokadës së mëhershme të Serbisë. Por, ata nuk besojnë se kjo situatë mund të zgjasë shumë, meqë Beogradi do të jetë i detyruar të pranojë vulat doganore, që ishin edhe arsye kryesore që çoi në bllokadën e dyanshme tregtare.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG