Lidhje

Kosovë: Debate për sistemin arsimor


Në Kosovë, përfaqësues të sistemit të arsimit të vendit por edhe të rajonit po debatojnë rrugët e reformimit të këtij sistemi. Në një konferencë mbi arsimin në shoqëritë në tranzicion u tha se në qendër të reformave duhet të jetë individi dhe vlerat e tij si dhe përgatitja e brezave të rinj të mësimdhënësve që do të kujdesen për arsimimin e mbi 400 mijë nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG