Lidhje

Kosovë, autoritetet përsëritin qëndrimin për zëvendësimin e Rezolutës 1244


Kosovë, autoritetet përsëritin qëndrimin për zëvendësimin e Rezolutës 1244

Në Prishtinë, autoritetet përsëritën qëndrimin e tyre për zëvendësimin e Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara dhe përmbylljen e punës së misionit të kësaj organizate në Kosovë. Ministri i jashtëm i Kosovës, Skënder Hyseni tha se procedura e anëtarësimit të Kosovës në OKB kërkon edhe rekomandimin e Këshillit të Sigurimit dhe kjo e bën të domosdoshme këtë kërkesë. Këto komente pasuan vlerësimet e kritikëve që kërkesën për zëvendësim të Rezolutës 1244 e kanë cilësuar ta parakohshme dhe të panevojshme.

XS
SM
MD
LG