Lidhje

Parlamenti i Kosovës debaton buxhetin për 2013


Mes diskutimesh të ashpra parlamenti shqyrtoi buxhetin për vitin e ardhshëm, që kap shumën prej gati 1.6 miliardë eurosh

Parlamenti i Kosovës filloi sot mes diskutimesh të rrepta per shqyrtimin e buxhetit të vendit për vitin e ardhshëm që kap shumën e gati 1.6 miliardë eurosh. Qeveria pretendon se ai është buxhet i zhvillimit ekonomik dhe sigurimit të investimeve kapitale. Por, partitë në opozitë thonë se buxheti i projektuar është buxhet i varfërisë.

XS
SM
MD
LG