Lidhje

Veprimtari të shumta në Kosovë për emigrantët


Stina e verës sjell në atdhe shumë shqiptarë të Kosovës që punojnë e jetojnë në mërgim

Në Kosovë, autoritetet kanë organizuar veprimtari të shumta gjatë këtyre ditëve për hir të qytetarëve të Kosovës që punojnë e jetojnë në mërgim. Kjo sipas tyre është e pakta që mund të bëhet për rolin e emigrantëve që ata e cilësojnë si të pazëvendësueshme në të gjitha proceset në 100 vjetët e fundit që përkojnë me 100 vjet të pavarësisë së Shqipërisë. Lidhur me këto çështje dhe sfidat e mërgimtarëve, korrespondenti i Zërit të Amerikës në Prishtinë, Leonat Shehu, bisedoi me ministrin e diasporës, Ibrahim Makolli:


XS
SM
MD
LG