Lidhje

Kosova shënon ditën ndërkombëtare të të drejtave të njeriut

  • Leonat Shehu

Kosova shënoi sot ditën ndërkombëtare të të drejtave të njeriut me përfundimin se respektimi i tyre ende mbetet në shkallë të ulët. Përfaqësues institucionesh e organizatash vendase thonë se Kosova ka ligje shumë të mira mbi mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut, por ato duhet të shihen si pikënisje e jo përfundim i procesit dhe se zbatimi i tyre ende është sfidë për vendin.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG