Lidhje

Kosovë, format e luftës kundër ekstremizmit fetar


Në Kosovë, përfaqësues vendas dhe ndërkombëtarë thanë se lufta kundër ekstremizmit fetar duhet të fillojë nga komunitetet lokale meqë ato e dinë më së miri se çfarë po ndodh brenda tyre. Në një debat mbi këtë çështje që u zhvillua në qytetin e Pejës, u tha se kjo luftë kërkon më shumë angazhim për të mos lejuar që sidomostë rinjtë të bien pre e ideologjive radikale.

XS
SM
MD
LG