Lidhje

Kosova dhe mbrojtja e gazetarëve


Në Kosovë për 18 vjet janë regjistruar rreth 130 vepra penale kundër gazetarëve përfshirë edhe vrasjen e disave prej tyre. Autoritetet thonë se të gjitha këto raste po trajtohen me përparësi dhe kërkuan mbështetjen e gazetarëve dhe shoqatave të tyre, të cilët ankohen për mos efikasitet të gjykatave në trajtimin e këtyre rasteve.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG