Lidhje

Një komitet për industrinë e rëndë në Kosovë


Në Prishtinë, Oda Ekonomike Amerikane dhe Oda Ekonomike e Kosovës thanë se kanë krijuar komitetin e përbashkët të industrive të rënda, në përpjekje për të nxitur rimëkëmbjen e këtij sektori, që sipas tyre do të kishte ndikim në rimëkëmbjen ekonomikë të vendit. Duke shpalosur projektin, drejtuesit e të dyja Odave thanë se me këtë do të ndihmohej edhe zvogëlimi i shkallës së papunësisë që vazhdon te jetë shumë e lartë në Kosovë.

XS
SM
MD
LG