Lidhje

Kosovë: Krijohet Grupi Punues Ndërministror për pajtimin

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, qeveria ka themeluar Grupin Punues Ndërministror për përballjen me të kaluarën dhe pajtimin. Zyrtarë të qeverisë thonë kjo ka për qëllim që të promovojë pajtimin dhe paqen e qëndrueshme në vend, duke u përballur me shkeljet masive të të drejtave të njeriut dhe shkeljet e rënda të së drejtës humanitare ndërkombëtare në të kaluarën në Kosovë, veçanërisht shkeljet që kanë ndodhur gjatë dhe pas luftës së fundit në Kosovë.
XS
SM
MD
LG