Lidhje

Meshë në Kosovë për shenjtërimin e Nënë Terezës


Përfaqësues politikë e fetar, artistë e personalitete te fushave të ndryshme nga Kosova morrën pjesë në ceremoninë e shenjtërimit të Nënë Terezës, për nder të së cilës viti 2016 është shpallur viti i saj në Kosovë. Në një meshë të posaçme me rastin e shenjtërimit të saj, pjesëmarrësit u shprehën krenarë me rrënjët e Nënë Terezës, familja e së cilës ishte nga Prizreni, si dhe me veprën e saj në të mirë të të gjithë njerëzimit.

XS
SM
MD
LG