Lidhje

Kosovë: Partitë zotohen për një proces demokratik zgjedhor


Kosovë: Partitë zotohen për një proces demokratik zgjedhor

Në Kosovë, partitë politike që do të marrin pjesë në zgjedhjet e 12 dhjetorit, u zotuan se do të angazhohen për proces të lirë e demokratik.

Zotimin e tyre ata e përmblodhën në një deklaratë të përbashkët mbi kodin e mirësjelljes, që u nënshkrua në një ceremoni të posaçme dhe me praninë e përfaqësuesve më të rëndësishëm diplomatikë.

Në zgjedhjet e 12 dhjetorit pritet të marrin pjesë 29 subjekte politike, përfshirë edhe tetë të tilla nga radhët e komunitetit serb.

XS
SM
MD
LG