Lidhje

Kosovë, protestë e punonjësve të Postës dhe Telekomunikacionit


Kosovë, protestë e punonjësve të Postës dhe Telekomunikacionit

Qindra punonjës të Postës dhe Telekomunikacionit të Kosovës protestuan sot kundër planeve për privatizimin e kësaj ndërmarrjeje publike. Një grup protestuesish u përlesh me policinë pak pasi Parlamenti miratoi buxhetin e vitit 2011 në të cilin përfshihet edhe plani për privatizimin e 75 për qind të aksioneve të kësaj ndërmarrjeje. Kjo çështje është kundërshtuar edhe nga opozita.

XS
SM
MD
LG