Lidhje

Kosovë: Ringrihet një barrikadë afër njërit prej vendkalimeve kufitare me Serbinë


Kosovë: Ringrihet një barrikadë afër njërit prej vendkalimeve kufitare me Serbinë

Në Kosovë, serbët në veri, ringritën një barrikadë në afërsi të njërit nga vendkalimet kufitare me Serbinë, e cila ishte mënjanuar një ditë më parë nga trupat e NATO-s. Serbët në veri, filluan të enjten zhbllokimin e pjesshëm të rrugëve në atë zonë për të mundësuar lëvizjen e lirë të trupave të NATO-s, por nuk lejojnë lëvizjen e EULEX-it dhe të autoriteteve të Prishtinës. KFOR-i ngulë këmbë se liria e lëvizjes duhet të jetë e njëjtë për të gjithë.

XS
SM
MD
LG