Lidhje

Në Kosovë është rritur interesi për librat


Në Kosovë, botuesit dhe shpërndarësit e librit thonë se epoka e internetit dhe çmimi i librit ushtrojnë ndikimin e tyre, por nuk e kanë ulur interesimin për leximin. Përkundrazi, thonë ata, interesimi për librin është rritur gjatë vitit të fundit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG