Lidhje

Kosovë: Vazhdojnë debatet mbi vendosjen e sundimit të ligjit në veri


Kosovë: Vazhdojnë debatet mbi vendosjen e sundimit të ligjit në veri
Kosovë: Vazhdojnë debatet mbi vendosjen e sundimit të ligjit në veri

Në Kosovë kanë vazhduar debatet rreth vendosjes së sundimit të ligjit edhe në veriun e banuar me shumicë serbe. Debatet kanë nxitur edhe përplasje ndërmjet institucioneve të Kosovës dhe Misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit. Derisa ky i fundit pohon se është duke zbatuar mandatin e tij në tërë Kosovën, udhëheqësit e institucioneve të Kosovës thonë se ky mision po pengohet nga çështjet politike.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG