Lidhje

Kosovë: Zyrtarët punojnë për rifunksionalizimin e vendkalimeve kufitare me Serbinë


Kosovë: Zyrtarët punojnë për rifunksionalizimin e vendkalimeve kufitare me Serbinë

Qeveria e Kosovës së bashku me praninë ndërkombëtare, janë duke përfunduar një plan veprimi për rifunksionalizmin e vendkalimeve kufitare me Serbinë në veriun e Kosovës. Ky veprim, që planifikohet të zbatohet më 16 shtator, ka nxitur mospajtimin e serbëve në veri dhe të Beogradit, që paralajmërojnë kundërshtimin e vendosjes së doganierëve dhe policëve të Kosovës në zonë.

XS
SM
MD
LG