Lidhje

GND rithekson përkushtimin ndaj pavarësisë dhe tërësisë tokësore të Kosovës


GND rithekson përkushtimin ndaj pavarësisë dhe tërësisë tokësore të Kosovës

Grupi Drejtues Ndërkombëtar për Kosovën ritheksoi përkushtimin ndaj pavarësisë së vendit dhe mbrojtjes së tërësisë tokësore të tij. Pas takimit që ka zhvilluar mbrëmë në Bruksel, grupi i përbërë nga vendet që e kanë njohur pavarësinë e Kosovës dhe mbikëqyrin zbatimin e vendimit për statusin e saj ka shfaqur shpresën për bisedime konstruktive ndërmjet Serbisë dhe Kosovës, si shtete të pavarura dhe sovrane, për identifikimin dhe zgjidhjen e çështjeve praktike të interesit të përbashkët.

Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Besim Abazi.

XS
SM
MD
LG