Lidhje

Kosovë-Serbi: Telekomunikacioni dhe energjia


Këto çështje janë pjesë e bisedimeve për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet të dyja palëve

Kosova po pret pajtimin e Serbisë lidhur me çështjet e telekomunikacionit dhe energjisë, që janë pjesë e bisedimeve për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet të dyja palëve. Ndërkohë, autoritetet në Prishtinë thonë se po vazhdon procesi i zbatimit të marrëveshjes së arritur ne prill të këtij viti dhe se aktualisht po punohet për organizimin e zgjedhjeve për pushtetin komunal, që do të mbahen më tre nëntor, përfshirë edhe komunat veriore të banuara me shumicë serbe.

XS
SM
MD
LG