Lidhje

Krishtlindjet në Tiranë


Krishtlindjet në Tiranë

Në Shqipëri, besimtaret e krishterë festuan sot Krishtlindjet, një nga ditët më të rëndesishme të fesë së tyre. Ata u mblodhën herët në objektet e kultit për të uruar njëri-tjetrin dhe për të degjuar mesazhet e klerikëve.

XS
SM
MD
LG