Lidhje

Krishtlindjet në Tiranë


Krishtlindjet në Tiranë

Besimtarët në Tiranë festuan sot Krishtlindjen, një nga ditët më të rëndesishme të fesë së tyre. Udheheqësit fetarë bënë thirrje për të ndihmuar njeri tjetrin dhe zbutur varfërinë.

XS
SM
MD
LG