Lidhje

Krishtlindjet Ortodokëse në Kosovë


Në kishat dhe manastiret e Kosovës, po kremtohen sot Krishtlindjet ortodokse. Liturgjia kryesore është shërbyer në manastirin mesjetar të Graçanicës, afër Prishtinës. Përfaqësues të Beogradit thanë gjatë manifestimeve se me gjithë pozitën e vështirë, serbët e Kosovës do të mbijetojnë me mbështetjen e Serbisë e cila është e gatshme të vazhdojë që me bisedime të zgjidhë çështjet e hapura.
XS
SM
MD
LG