Lidhje

Media Arkivi

Kriza e refugjatëve dhe avokati i popullit


Në Tiranë u takuan sot në një konferencë ndërkombëtare avokatë të popullit nga 18 shtete për të diskutuar krizën e refugjatëve dhe të drejtat e tyre.

XS
SM
MD
LG