Lidhje

Kryeministri i Shqipërisë vlerëson pjesëmarrjen e lartë të qytetareve në zgjedhjet e 8 majit


Kryeministri i Shqipërisë vlerëson pjesëmarrjen e lartë të qytetareve në zgjedhjet e 8 majit
Kryeministri i Shqipërisë vlerëson pjesëmarrjen e lartë të qytetareve në zgjedhjet e 8 majit

Kryeministri Sali Berisha vleresoi sot si nje ngjarje te vecante per demokracine shqiptare pjesemarrjen e larte te qytetareve ne zgjedhjet vendore te 8 majit. Zoti Berisha tha se socialistet do te duhej te mbeshtesin numerimin e cdo vote, sepse kjo eshte nje kerkese demokratike e Kushtetutes shqiptare, OSBE-se dhe Keshillit i Europes. Ai i beri keto komente para grupit parlamentar te Partise Demokratike.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG