Lidhje

Kryeministri Berisha vlerëson raportin e OSBE-ODIHR-it për zgjedhjet


Kryeministri Berisha vlerëson raportin e OSBE-ODIHR-it për zgjedhjet
Kryeministri Berisha vlerëson raportin e OSBE-ODIHR-it për zgjedhjet

Pas raportit të vëzhguesve të OSBE/ODIHR, kryeministri Sali Berisha duke shprehur mirënjohjen për vëzhguesit tha se e vlerësonte në mënyrë të palëkundur raportin e tyre.

"Mbetem plotësisht i vendosur që të bëjmë çdo gjë që ky proces të kompletohet me transparencën më të madhe, në të cilin çdo votë e qytetarëve shqiptarë të marrë peshën që i takon, në përputhje me kushtetutën dhe ligjet e këtij vendi"

Nga opozita deri pasdite vonë nuk pati ndonjë koment mbi vlerësimin e vëzhguesve ndërkombëtar për zgjedhjet e 8 majit.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG