Lidhje

Kufizime të reja të hapësirës ajrore përreth Londrës


Autoritetet britanike po vendosin kufizime të tjera të hapësirës ajrore përreth Londrës dhe në juglindje të vendit, për të rritur sigurinë në ditët e Lojërave Olimpike.

Kufizimet e reja ajrore filluan të zbatohen dje. Hapësira ajrore e Londrës ka vazhdimisht trafik të madh dhe ky trafik do të shtohet me 4 mijë fluturime të reja javën e Olimpikeve, si dhe gjatë ceremonive kryesore gjatë tyre, si ajo e hapjes dhe e mbylljes së lojërave.

Masat e reja për kufizimin e fluturimeve i shtohen pranisë së madhe të ushtrisë rreth zonës së stadiumit olimpik, si dhe raketahedhëseve që po vendosen në lagjet juglindore të Londrës.

Personeli ushtarak, përfshirë rezervistët në ditët e lojërave do të jetë 17 mijë vetë, si dhe 12 mijë policë dhe 3 mijë vullnetarë.
XS
SM
MD
LG