Lidhje

Kandidatët për Bashkinë e Delvinës

  • Raimond Kola

Bashkia e Delvines është një njësi e vogël, por që përballet me probleme të mprehta, si emigracioni, varfëria dhe mungesa e burimeve ekonomike.

Kandidatët për garën e 21 qershorit Dhurim Alinani, i koaliconit të djathtë dhe Rigels Balili i koalicionit të majtë, janë angazhuar me programet e tyre në zbutjen e këtyre problemeve.

XS
SM
MD
LG