Lidhje

Media Arkivi

Tiranë: Shtohet goditja e trafikimit të qenieve njerëzore


Në Shqipëri autoritetet dhe organizatat joqeveritare po i shtojnë përpjekjet për të goditur trafikimin e qenieve njerëzore, sidomos trafikimin e vajzave për shfrytëzim prostitucioni. Vitin e kaluar numri i vajzave të mbrojtura nga këto trafiqe është rreth 107 vetë.

XS
SM
MD
LG