Lidhje

Intervistë me sipërmarrësin Lulzim Syla

  • Laura Konda

Në SHBA ndodhen një grup Sipërmarrësish të rinj nga Kosova, në kuadrin e një projekti të Agjencisë Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, USAID.

Në Shtetet e Bashkuara ndodhen një grup Sipërmarrësish të rinj nga Kosova në kuadrin e një projekti të Agjencisë Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, USAID. Ata kanë patur takime në disas shtete amerikane dhe së fundi, në përfundim të vizitës, ata ndodhen në Nju Jork. Të ftuar në studion tonë të New Yorkut sot kishim njërin nga pjesëtarët e grupit, Lulzim Syla, partner menaxhimi dhe drejtor i menaxhimit të zhvillimit të një firme investimesh në Kosovë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG