Lidhje

9 vjetori i Lumnimit të Nënë Terezës


Sot është 9 vjetori i Lumnimit të Nënë Terezës, bamirëses së njohur me origjinë shqiptare, që ja kushtoi jetën e saj të varfërve dhe njerëzve në nevojë. Sa ishte gjallë, Nënë Tereza ngriti në qytetin e Shkodrës të parën shtëpi të motrave të saj në Shqipëri, ku janë strehuar më shumë se 60 fëmijë të braktisur dhe me probleme të rënda shëndetësore. Bashkë me motrat e Nënë Terezës, në këtë shtëpi bamirësie shërbejnë edhe mjaft vullnetarë, që përcjellin humanizmin e bamirëses shqiptare.
XS
SM
MD
LG