Lidhje

Maqedoni: Festime në vendbanimet shqiptare për 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë


Shqiptarët në Shkup dhe në vendbanime të tjera të Maqedonisë po shënojnë 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë përmes manifestimeve kulturore dhe ngritjes së flamujve nëpër shtëpitë e tyre, ndërkohë që nëser mbahet manifestimi qendror ku pritet të marrin pjesë edhe kryeministrat e Shqipërisë dhe të Kosovës, Sali Berisha dhe Hashim Thaçi.
Por kremtimet janë shoqëruar edhe me incidente të djegies së flamujve.
XS
SM
MD
LG