Lidhje

Majko: Nëse shumica nuk bashkëpunon, do të kërkojmë zgjedhje të parakohëshme


Majko: Nëse shumica nuk bashkëpunon, do të kërkojmë zgjedhje të parakohëshme

Anëtari i Kryesisë i Partisë Socialiste dhe një nga protagonistët e lëvizjes së studentëve para 20 vjetësh, Pandeli Majko thotë se ngjarjet e asaj kohe kanë mbetur një standard dhe ëndërr që politikanët e rinj dhe të vjetër kërkojnë ta arrijnë. Duke analizuar klimën e sotme politike, zoti Majko shpreson që periudha e mungesës së bashkëpunimit të jetë e përkohëshme. Ai thotë gjithashtu se Partia Socialiste do të kërkojë zgjedhje të parakohëshme nëse shumica nuk përgjigjet në kohë për ofertën e pakicës, që ai thotë se synon rregullimin e problemeve të votimeve para zgjedhjeve lokale. Ish-kryeministri Majko në intervistën që dha për Zërin e Amerikes komenton edhe për zgjedhjet që mbahen të dielën në Kosovë.

XS
SM
MD
LG