Lidhje

Mali i Zi e shikon të favorshëm ndalimin e importeve serbe në Kosovë


Mali i Zi e shikon të favorshëm ndalimin e importeve serbe në Kosovë

Vendimin e Qeverise se Kosoves per ndalimin e mallrave serbe, Mali i Zi e sheh si nje shans dhe favor per rritjen e shkembimit tregtar me Kosoven. Ndihmes Ministri i Ekonomise malazeze, Goran Shqepanoviq vlereson se biznesi i Malit te Zi mund te fitoje terren ne Kosove dhe t'i favorizoje disa prodhime te saj. Mali I Zi e njohu pavaresine e Kosoves ne tetor te vitit 2008 dhe keto dy shtete u shquan per marredheniet e mira fqinjesore per cka u cilesuan si shembull i mire ne rajon.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG