Lidhje

Mali i Zi pa formularë në gjuhën shqipe për regjistrimin e popullsisë


Mali i Zi pa formularë në gjuhën shqipe për regjistrimin e popullsisë

Përgatitjet për regjistrimin e popullsisë në Mal të Zi po ndiqen me shqetësim nga komuniteti shqiptar në Plavë e Guci duke shprehur rezerva në kushtetutshmërinë e këtij procesi.

Ata fillimisht shfaqin pakënaqësi me fletet e regjistrimit, të cilat nuk janë edhe në gjuhën shqipe, si dhe me mospërfshirjen e mërgimtarëve në procesin e regjistrimit.

Nga Plava, njofton korrespondenti i Zërit të Amerikës, Ali Salaj

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG