Lidhje

Maqedoni, debat për shifrat e shpenzimeve për fushatë


Maqedoni, debat për shifrat e shpenzimeve për fushatë
Maqedoni, debat për shifrat e shpenzimeve për fushatë

Partitë politike kryesore, pjesëmarrëse në fushatën zgjedhore të 5 qershorit në Maqedoni nuk kanë njoftuar shifra të sakta të parave të shpenzuara, ashtu siç kërkohet me ligj. Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit ka njoftuar për gjobat që pasojnë dhe për afatet lidhur me dorëzimin e raporteve bankare të partive.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG