Lidhje

Në Maqedoni ka debate lidhur me listat e votuesve


Në Maqedoni ka debate lidhur me listat e votuesve
Në Maqedoni ka debate lidhur me listat e votuesve

Në Maqedoni po zhvillohen debate lidhur me listat e votuesve. Opozita vlerëson se ekzistojnë votues fiktivë dhe kërkon pastrimin e menjëhershëm të listave, ndërkohë që autoritetet thonë se listat janë pastruar, por opozita është ajo që dëshiron të manipulojë votuesit. Zgjedhjet e parakohëshme do të mbahen më pesë qershor. Asnjë nga partitë shqiptare nuk ka arritur ndonjë marrëveshje për koalicion parazgjedhor.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG